De functie
Als woningassistent ben je verantwoordelijk voor het schoon, leefbaar en gezellig houden van de woon- en logeervoorziening. Je verricht daarbij alle voorkomende huishoudelijke werkzaamheden zoals het schoon en gezellig houden van de gezamenlijke ruimtes, verzorgen van wasgoed, strijken, boodschappen doen en koken. Je bent onderdeel van het team dat een ‘goed leven’ en een sfeervol thuis voor de EMB-bewoners verzorgt. Je hebt dagelijks contact met de bewoners/logees, met ouders, familieleden en relaties van de bewoners/logees en contacten met leveranciers. Je houdt de voorraden op peil van levensmiddelen en schoonmaakmiddelen en -materialen.

Je adviseert de teamleider over mogelijke aanpassingen of werkwijzen binnen de villa vanuit het oogpunt van kwaliteitsverbetering en/of het oplossen van knelpunten.

Wat breng je mee?
Een relevante opleiding op minimaal MBO-2 niveau is een pre. Het zelfstandig kunnen uitvoeren van de huishoudelijke werkzaamheden volgens goede eigen standaarden voor een schone en gezellige leefomgeving. Je ziet het werk liggen en neemt initiatief in de uitvoering. Je ziet wat voorrang heeft en past waar nodig de werkvolgorde aan. Je hebt een actieve opstelling. In voorkomende gevallen worden eisen gesteld aan kennis van hygiënevoorschriften (HACCP). Je hebt affiniteit met de bewoners en logees en begeeft je makkelijk onder de mensen.
Hygiënisch werken is vereist bij het uitvoeren van de werkzaamheden. Respect voor de privacy van cliënten is een vereiste. Evenals geheimhouding bij het kennisnemen van vertrouwelijke informatie en gegevens. Eisen worden gesteld aan het kunnen omgaan met schoonmaakapparatuur. Je werkt ordelijk, netjes en adequaat en kan goed samenwerken in een team. Je bent representatief in de omgang met ouders, collega’s en vrijwilligers.
Je hanteert hoge kwaliteitsnormen en streeft naar voortdurende verbeteringen en borging van de kwaliteit. Je stimuleert en activeert anderen en jezelf om de kwaliteit van dienstverlening, producten en/of werkprocessen te verbeteren.

Wij bieden jou
De mogelijkheid om Halte Zomervilla samen met het team op te starten en vorm te geven. Jij maakt het verschil voor onze bewoners en logees van Halte Zomervilla. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in fwg 25 (minimaal €1676,- maximaal €2413,- o.b.v. 36 uur). Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidings-en scholingsmogelijkheden en blijft er oog voor jouw werkgeluk. We bieden ruimte voor initiatief, innovatie en persoonlijk eigenaarschap.

Interesse en informatie
Wil jij het verschil maken en aan de slag gaan als woningassistent bij Halte Zomervilla? Solliciteer dan door je CV en motivatiebrief voor vrijdag 15 maart te mailen aan hr@haltezomervilla.nl.

Wil je meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilse Overbeeke, HR-adviseur op 06-122 74 116 of per mail via bovenstaand e-mailadres.