De functie
Samen met de meewerkend teamleider speel je een belangrijke rol in het opzetten en vormgeven van Halte Zomervilla. Je hebt een adviserende rol in de aanmeldings- en plaatsingsprocedure van nieuwe bewoners en logees en een adviserende rol in de selectie van nieuwe medewerkers. Je hebt samen met de teamleider een belangrijke rol bij de vormgeving van de zorginhoudelijke visie voor Halte Zomervilla. Zo neem je het team van Halte Zomervilla mee in de professionele ontwikkeling en hou je de inhoudelijke zorgverlening binnen Halte Zomervilla op hoog niveau.
Je hebt oog voor de individuele kansen en mogelijkheden van de bewoners en logees en oog voor de gedragsmatige groepsdynamiek binnen Halte Zomervilla. Je hebt inzicht in (complexe) situaties, problemen en processen en bent in staat om tijdig en adequaat op vragen en problemen te reageren.

Wat breng je mee?
Je hebt een relevante opleiding op universitair niveau aangevuld met een aantal jaar werkervaring met de doelgroep van EMB-bewoners en logees. Je hebt voldoende kennis en ervaring op het gebied van diagnostiek, behandeling en communicatie met EMB-kinderen. Er is een grote mate van zelfstandigheid vereist omdat er maar één orthopedagoog in dienst is van Halte Zomervilla. Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het vakgebied, houdt deze actief bij en je ontwikkelt jezelf continu.

Vanuit je specifieke gedragskundigheid oefen je invloed uit op het beleid van Halte Zomervilla. Je bent representatief, kan goed in teamverband werken en goede feedback geven aan teamleden en ouders.
Je bent flexibel voor wat betreft je inzet. Deze opstartfase van Halte Zomervilla vraagt veel flexibiliteit. Je bent vanaf maart 2019 al enkele uren per week beschikbaar om samen met de teamleider de aanmeldings- en plaatsingsprocedure van nieuwe bewoners en logees op te pakken en om plaats te nemen in de sollicitatiecommissie voor de werving van het nieuwe team. Vanaf mei ben je beschikbaar om te gaan starten met de teamsessies en met elkaar de opening van Halte Zomervilla voor te bereiden. Het streven is om Halte Zomervilla per juni of juli 2019 te openen.

Wij bieden jou
De mogelijkheid om Halte Zomervilla in samenwerking met het bestuur op te zetten en vorm te geven. Je kan een persoonlijke bijdrage leveren aan het opzetten van een inspirerend team. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in fwg 65 (minimaal €3488,- maximaal €5270,- o.b.v. 36 uur). Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidings-en scholingsmogelijkheden en blijft er oog voor jouw werkgeluk. We bieden ruimte voor initiatief, innovatie en persoonlijk eigenaarschap.

Als je als ZZP’er aan de slag wilt kan dat ook. In dat geval bieden we een vergelijkbaar uurloon conform CAO Gehandicaptenzorg.

Interesse en informatie
Wil jij het verschil maken en aan de slag gaan als orthopedagoog bij Halte Zomervilla? Solliciteer dan door je CV en motivatiebrief uiterlijk vrijdag 1 februari te mailen aan hr@haltezomervilla.nl.

Wil je meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilse Overbeeke, HR-adviseur op 06-122 74 116 of per mail via bovenstaand e-mailadres.