De functie
Samen met de orthopedagoog speel je een belangrijke rol in het opzetten en vormgeven van Halte Zomervilla. Je hebt een adviserende rol in de aanmeldings- en plaatsingsprocedure van nieuwe bewoners en logees en een adviserende rol in de selectie van nieuwe medewerkers. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie en kwaliteit van de zorgverlening binnen Halte Zomervilla, inclusief het afstemmen van de werkprocessen. De meewerkend teamleider is eindverantwoordelijk richting de Raad van Bestuur en begeleidt, ondersteunt en coacht een ondernemend en innovatief team. Je bent eindverantwoordelijk in het waarborgen van de orde en veiligheid binnen Halte Zomervilla.

Wij vinden het belangrijk dat de meewerkend teamleider geen ‘kantoorfunctie’ wordt en dat je een sterke binding houdt met de het werk op de groep en met de cliënten.

Wat breng je mee?
Een relevante opleiding op HBO- niveau (bijvoorbeeld SPH of pedagogiek) en meerdere jaren praktische werkervaring met de EMB doelgroep. Een afgeronde managementopleiding is een pré. Je bent in staat om:
• de continuïteit en consistentie van zorg- en bedrijfsprocessen te waarborgen;
• de verschillende competenties en talenten van teamleden te benutten en verder te ontwikkelen;
• samenwerkingsverbanden tussen teamleden te stimuleren om doelstellingen te bereiken;
• teamleden te stimuleren om over de grenzen van de eigen organisatie heen te kijken.

Je bent flexibel voor wat betreft je inzet. Deze opstartfase van Halte Zomervilla vraagt veel flexibiliteit. Je bent vanaf maart 2019 al enkele uren per week beschikbaar om samen met de orthopedagoog de aanmeldings- en plaatsingsprocedure van nieuwe bewoners en logees op te pakken en om plaats te nemen in de sollicitatiecommissie voor de werving van het nieuwe team. Vanaf mei ben je volledig beschikbaar om te gaan starten met de teamsessies en met elkaar de opening van Halte Zomervilla voor te bereiden. Het streven is om Halte Zomervilla per juni of juli 2019 te openen.

Wij bieden jou
De mogelijkheid om Halte Zomervilla in samenwerking met het bestuur op te zetten en vorm te geven. Je kan een persoonlijke bijdrage leveren aan het opzetten van een inspirerend team. Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Gehandicaptenzorg. De functie is ingedeeld in fwg 55-60 (minimaal €2675,- maximaal €4499,- o.b.v. 36 uur). Je wordt ingeschaald op basis van je kennis en ervaring. Daarnaast bieden we goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opleidings- en scholingsmogelijkheden en blijft er oog voor jouw werkgeluk. We bieden ruimte voor initiatief, innovatie en persoonlijk eigenaarschap.

Interesse en informatie
Wil jij het verschil maken en aan de slag gaan als meewerkend teamleider bij Halte Zomervilla? Solliciteer dan door je CV en motivatiebrief uiterlijk vrijdag 1 februari te mailen aan hr@haltezomervilla.nl. Een online talent- en motivatietest is onderdeel van de selectieprocedure.

Wil je meer informatie over de functie of over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Ilse Overbeeke, HR-adviseur op 06-122 74 116 of per mail via bovenstaand e-mailadres.